dijous, 17 de març del 2011

BRIOCHE OU PAIN AU LAIT




És la recepta definitiva per fer brioxos. Els he fet amb una farina francesa, "Francine" que ja indica que és per fer brioxos. Surt boníssim

INGREDIENTS:

Mantega 100g
175 ml de llet freda
1 ou
2 cullerades soperes de sucre
1 culleradeta de cafè de sal
350 g de farina Francine pour brioche
1 paquet de llevat "Francine pour boulanger"


PROCEDIMENT:

Utilitzant la "panificadora"

Es col.loquen tots els ingredients seguint l'ordre de la recepta i es selecciona el programa 6 de la panificadora, que és per fer pans ensucrats, ( la meva panificadora és una moulinex). He deixat que vagi barrejant tota la massa i que vagi reposant i al cap de 30 minuts l'he parada i he col.locat la massa sobre el marbre que prèviament havia escampat farina.
De la massa en faig  4 porcions  i els hi donc forma de bola i els col.loco dins un motlle allargat de cake que ja estava untat amb mantega perquè no s'enganxi. Ho deixo llevar tapat amb un drap en un lloc calent o dins el forn fins que sobresurti ben bé del motllo. A mi m'ha tardat 1 hora dins el forn. Abans d'introduir-lo al forn l'he pintat amb ou o amb llet.
Pre-escalfem el forn a 200ºC i es cou 20-30 minuts fins que estigui cuit.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada